FRAKTFRITT ÖVER 1000KR | LEVERANSTID 2-4 DAGAR FRÅN BEKRÄFTAD ORDER

Pris:

I priserna ingår moms med 25 %. Vid bekräftad beställning kan priserna endast ändras av omständigheter som Frostech inte råder över, t ex väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms. Avgift för frakt tillkommer enligt informationen under rubriken Frakt & Returer. Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer.

Köp:

Vid beställning träffas avtal om köp först när Frostech bekräftat beställningen genom en e-postad orderbekräftelse. Orderbekräftelsen genereras automatiskt av vår databas utan manuell översyn. Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Vi ingår endast avtal med myndig person (18 år). Frostech har ägande- och återtaganderätt till samtliga varor tills dess att fullständig betalning har erlagts från kund.

Köp från annat land:

Vid köp från annat land kommer frakt samt tullavgift att tas ut från köparen.

Frakt:

Vi skickar varorna i huvudsak med Posten med undantag för slides och skotermattor som ev. kan skickas med Bussgods. Du får information angående din beställning från respektive speditör via sms och e-post.  Vi debiterar enhetsfrakt på 99:- per leverans.
Normal leveranstid är inom 2-4 (vardagar) efter det att vi har mottagit din beställning beroende om vi har varan i lager. I de fall en vara måste beställas direkt från leverantör meddelar vi ungefärlig leveranstid.

Leveransförsening:

Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post alt. telefon. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi gör alltid vårt bästa för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen exempelvis då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Ersättning utgår inte vid en eventuell leveransförsening.

Risker vid transport:

Vi står för transportrisken från vårt lager till dig (dvs skadad eller bortkommen vara). Du står för risken vid eventuell retur till oss.

Delad order:

Skulle någon av artiklarna du beställt ha en avsevärd längre leveranstid än övriga artiklar kan vi i vissa fall dela din beställning. Som kund behöver du aldrig betala mer än den överenskomna ursprungliga frakten.

Betalning:

Via vår partner Klarna kan du enkelt välja det betalsätt som passar dig bäst. Välj mellan faktura, delbetalning. Frostech lagrar ingen information som rör betaluppgifterna. Vi följer distansköplagen och vid genomförande av kortbetalning reserveras köpesumman på ditt konto. Inga extra avgifter tillkommer vid betalning med kort. Vid fakturabetalning bifogas fakturan försändelsen alt. skickas separat per e-post och betalas inom 14 dagar.  Då köpet sker på kredit tas en kreditupplysning första gången du väljer fakturabetalning.

Garanti:

Garanti lämnas i enlighet med konsumentköplagen.

Ångerrätt och öppet Köp i 14 dagar:

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt undersöka den. Frostech tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt och öppet köp i 14 dagar. När vi har mottagit returen och konstaterat att varan inte är skadad betalar vi, inom 30 dagar, tillbaka hela orderns värde vid full retur och varans värde om du väljer att returnera endast en del av din order. Hör av dig till oss så hjälper vi självklart till med dina frågor. Det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss. Vi rekomenderar att det du skickar är spårningsbart samt att du sparar kolli-id:t då köparen själv har ansvar för paketet tills det att vi har tagit emot det.Bytesrätten omfattar inte livsmedel. Vi lämnar inte heller öppet köp på beställnings varor eller varor tillverkade på beställning.

Kontakta oss alltid innan en eventuell retur .

Byte av vara:

Kontakta alltid oss innan vid byte av vara ex byte av storlek. Vid byte av vara står kunden för returfrakten tillbaka till oss men betalar ingen ny fraktkostnad för den nya varan.

Reklamation:

Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 3 år efter det att du har tagit emot varan. Frostech tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt. OBS! Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Synligt fel: Anmäls direkt till info@frostech.se. Emballaget sparas för eventuell reklamation till posten för transportskada. Dolt fel: anmäls till info@frostech.se inom 3 dagar från mottagandet av varan. En produkt som vi anser är felexpedierad alternativt skadad byter vi ut

Ej utlöst vara:

Vid ej utlöst vara är vi tvungna att debitera dig 2x gällande fraktpris + 200 SEK i administrationskostnader. .Skadat gods

När du tar emot ditt gods är det viktigt att du omedelbart besiktigar paketet. Skulle emballaget vara skadat så meddelar du detta direkt till speditören. Spara alltid den bekräftelse du får på att ditt gods är skadat.

Montering:

Köparen är ansvarig för en korrekt montering av produkten samt att den fungerar som avsett. Om du är osäker på monteringen bör du överlåta det till en verkstad som har rätt kompetens. 

Viktigt! Innan du monterar reservdelar kontrollera alltid att varan passar som avsett. Vi ansvarar inte för följdskador vid montering av felaktiga eller fellevererade varor. 

Ägaren av fordonet är ensamt ansvarig för fordonets funktion. Kontrollera funktionen på fordonet före, under och efter körning. 

Du har själv valt att ändra ursprungskonfigurationen av fordonet. Vid trimning/modifiering av ditt fordon kan tillverkaren/återförsäljaren av fordonet neka gällande garantianspråk.

Stäng meny
×

Kundvagn